PlanteCenter Fyns logo
Navaho - Brombærbusk

Navaho - Brombærbusk 'Big And Early'

Produktinformation

149,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

RUBUS FRUTICOSUS 'NAVAHO' også kendt som 'BIG AND EARLY'

Når du planter brombærsorten ‘Navaho’ i din have, vil du i september måned kunne høste  store, milde og søde og brombær. Navaho-brombær er glinsende, mørkerøde til sorte brombær med blødt, saftigt, mørkerødt frugtkød.

Med en brombærbusk af sorten ‘Navaho’ får du en selvbestøvende, rigtbærende og højtydende frugtbusk, uden torne. ‘Navaho’ er fantastisk let at dyrke i haven, og vil give mange aromatiske og velsmagende brombær.

Blomstrer fra maj, Modner fra starten af september og frem til frosten begynder.

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Rubus fructicocus - Navaho ‘Big And Early’

Når du planter brombærbuske af god kvalitet i din have, vil du sidst på sommeren og i løbet af sensommeren, og det begyndende efterår, kunne nyde de friskplukkede brombær, som et skønt og vitaminrigt mellemmåltid. Brombærrene kan høstes og gemmes på køl, eller fryse ned til senere brug. Du kan f.eks. anvende dine brombær til lækker, hjemmelavet marmelade eller lun brombærtærte.

Navaho-brombærbuske blomstrer fra maj måned til august, med smukke, lyserøde blomster, som står dekorative i haven. Havens bier vil summe flittigt omkring dine blomstrende brombærbuske. Med denne sort, får du en stærk brombærplante, der er meget let at dyrke, og som trives i helt almindelig havejord. Du får den bedste høst ved at sætte dine brombærbuske i fuld sol. En placering i halvskygge er også muligt.

Rankerne på Navaho-planten er tornfri, så du undgår ubehagelige rifter, når du høster de solmodne, mørke purpurfarvede brombær. Navaho-sorten er også som velegnet til økologisk dyrkning. Brombærsorten ‘Navaho’ er også kendt under navnet ‘Big and Early’.

Navaho er en tornfri brombærsort, der er let at dyrke og velegnet til økologisk havedyrkning. Sorten blomstrer med fine lyserøde blomster fra maj til august, og Navaho bærer store modne mørkerøde bær fra sensommeren og frem til frosten melder sin ankomst.

Navaho er selvbestøvende og kræver derfor ikke andre sorter for at blive bestøvet. Brombærbusken kan plantes i ganske almindelig havejord, i sol eller halvskygge. For stort bærudbytte skal den dog gerne have adgang til rigeligt med sol.