Juletræer

Ekstra flotte juletræer til den kræsne kunde.

Vi er i den mørke vintertid, og med den følger lysten til at sprede lys og hygge, både ude og inde. 

Derfor har vi, som noget nyt, valgt at gøre det nemt og bekvemt at bestille og få leveret juletræer af god, dansk kvalitet lige til døren. 

Vi kan levere forskellige størrelser af Nordmannsgran, som passer lige til dit behov, om det så er i stuen, på altanen eller på terrassen.

Vores juletræer er dyrket i Nordjylland under de bedste vilkår for både planter og miljø, og du er således garanteret nøje udvalgte, symmetriske og friske træer, der holder hele julen, da de ikke har været udsat for unødig lang transport og opbevaring. 

Hos os har du mulighed for at vælge mellem to typer af Nordmannsgran til både strålende lyskæder og smuk julepynt. 

Vi leverer de traditionelle juletræer, som enten er monteret på krydsfod eller er klargjort til at blive monteret på fod. Her kan du med fordel investere i en selvvandende juletræsfod, som vil sikre et ekstra friskt træ i julen. Vi har både krydsfod og den selvvandende juletræsfod i vores sortiment. 

Hvis det skal være ekstra nemt, kan vi også tilbyde smukke juletræer i potte leveret med batteridrevet lyskæde og med jutesæk til at dække den oprindelige potte. Træerne er dyrket i potten og har derfor et rodnet, der passer til træerne og det danske klima. De kan sprede hygge og lyse op både ude og inde.

Hvis du vælger sådan et juletræ, har ladet det stå ude i potten hele vinteren, og det er blevet vandet jævnligt, er der en chance for, at træet kan leve videre ved udplantning, og du kan således give lidt tilbage til naturen til glæde for miljø og dyreliv.