PlanteCenter Fyns logo
Himrod - Vinplante

Himrod - Vinplante

Produktinformation

149,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Holder du af at nyde smagen af solmodne, stenfri, friske, grønne druer en sommerdag på terrassen, så er der god grund til at se nærmere på vindrueplanten ‘Himrod’ . Når du vælger Himrod-druen får du en nem, sund og kraftig plante, der giver mellemstore, gul-grønne vindruer med en delikat, sødmefuld muskat-agtig smag. ‘Himrod’ trives på et lunt og solrigt voksested, gerne op ad en sydvendt mur, eller i drivhus. Himrod-planten vokser frodigt med friske, grønne dekorative blade og sødmefulde og velsmagende druer i store klaser.
C 2,0 40-60 cm.

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Vitis Vinifera ‘Himrod’ - store klaser med sødmefulde, fyldige, grønne vindruer

Vitis Vinifera er en vindrue-sort, der er meget velegnet til havedyrkning. Allerede i august måned, kan du høste de lækre Himrod-druer, hvis du har planterne i drivhus. På friland trives vindrueplanterne rigtig godt op ad en mur, og modner i slutningen af september og begyndelsen af oktober måned. Du kan også dyrke ‘Himrod’ på espalier med godt resultat.

‘Himrod’ er en vindrue-sort, der giver dig en rigtig god høst af velsmagende spisedruer, der stort set er stenfri.  De fyldige ‘Himrod’ vindruers saftige og søde frugtkød

 er også meget velegnede til vindruesaft, vindrue-gelé og hvidvinsproduktion.

Vitis Vinifera ‘Himrod’ er en løvfældende slyngplante, der let beskæres. Den bliver 1-2 meter høj. Vindrueplanten breder sig klatrende og er selvbestøvende. I efteråret skifter Vitis Vinifera ‘Himrod’ fra smukt grønt løv til gyldne, gule efterårsfarver i de lappede blade. 

Vitis Vinifera er en plante, der siden oldtiden har været dyrket og afholdt i Europa og Mellemøsten, hvor planten har sin naturlige udbredelse.