Himrod - Vinplante

Himrod - Vinplante

Holder du af at nyde smagen af solmodne, stenfri, friske, grønne druer en sommerdag på terrassen, så er der god grund til at se nærmere på vindrueplanten ‘Himrod’ . Når du vælger Himrod-druen får du en nem, sund og kraftig plante, der giver mellemstore, gul-grønne vindruer med en delikat, sødmefuld muskat-agtig smag. ‘Himrod’ trives på et lunt og solrigt voksested, gerne op ad en sydvendt mur, eller i drivhus. Himrod-planten vokser frodigt med friske, grønne dekorative blade og sødmefulde og velsmagende druer i store klaser.
C 2,0 40-60 cm.

149,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Vitis Vinifera ‘Himrod’ - store klaser med sødmefulde, fyldige, grønne vindruer

Vitis Vinifera er en vindrue-sort, der er meget velegnet til havedyrkning. Allerede i august måned, kan du høste de lækre Himrod-druer, hvis du har planterne i drivhus. På friland trives vindrueplanterne rigtig godt op ad en mur, og modner i slutningen af september og begyndelsen af oktober måned. Du kan også dyrke ‘Himrod’ på espalier med godt resultat.

‘Himrod’ er en vindrue-sort, der giver dig en rigtig god høst af velsmagende spisedruer, der stort set er stenfri.  De fyldige ‘Himrod’ vindruers saftige og søde frugtkød

 er også meget velegnede til vindruesaft, vindrue-gelé og hvidvinsproduktion.

Vitis Vinifera ‘Himrod’ er en løvfældende slyngplante, der let beskæres. Den bliver 1-2 meter høj. Vindrueplanten breder sig klatrende og er selvbestøvende. I efteråret skifter Vitis Vinifera ‘Himrod’ fra smukt grønt løv til gyldne, gule efterårsfarver i de lappede blade. 

Vitis Vinifera er en plante, der siden oldtiden har været dyrket og afholdt i Europa og Mellemøsten, hvor planten har sin naturlige udbredelse.