PlanteCenter Fyns logo
Fersken 'Frost' - Prunus persica

Fersken 'Frost' - Prunus persica

Produktinformation

399,00 DKK

Bedømmelse

5 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Ferskentræet ‘Frost’ giver dig lækre, store orange-røde ferskner med gylden-gult frugtkød. ‘Frost’ ferskner er klar til høst i starten af september måned, og smager skønt friske. ‘Frost’ er en meget sund fersken-sort med rigtig god robusthed og moderat vækst. Du kan plante dit nye ‘Frost’ ferskentræ på en dejlig, solvendt placering i haven. Du kan også sætte ‘Frost’ ferskentræer i drivhus, eller plante dem som espalier ved en sydvendt mur.

leveres i en 5 l. potte.
Planten er buskformet.

Ikke på lager

Prunus persica ‘Frost’ - store, søde, orangerøde ferskner med lækkert gult frugtkød

 

Når du planter denne gode sort af fersken i haven, får du et ferskentræ, der trives i det danske klima. Som sortsnavnet Prunus persica ‘Frost’ afslører, investerer du med dette ferskentræ i en sort, der tåler danske vinter-temperaturer og minusgrader. 

 

 

Denne fersken-sort modner sidst på sæsonen. Ønsker du flere gode ferskentræer i haven, eller i drivhuset, kan du med fordel sætte dit ferskentræ af sorten ‘Frost’ sammen med andre spændende fersken-sorter, der modner tidligere på sæsonen. Du kan f.eks. kombinere fersken-sorterne ‘Frost’, der kan høstes i septembe,r med ‘Riga’, der modner i august, og ‘Platiforttwo’, der er klar til plukning i juli måned. På den måde får du en varieret ferskenhøst og en meget lang ferskensæson i haven.

 

Modningsoversig for sydfrugter

 

Se alle vores frugttræer her

 

A-Kvalitet
Leveres i 5 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent.
Et Dansk produceret kvalitets Fersken