PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Opal - Blommetræ

Dværgblomme Opal 3-4 grene

Produktinformation

369,00 DKK

Bedømmelse

4 ud af 5 stjerner

Læs anmeldelser

Beskrivelse

Hvis du vil have et frugtbart blommetræ, der giver mange velsmagende, saftige, blå- og rødbrogede blommer, så er ‘Opal’ en blommesort, der kan leve op til dine krav.

Blommetræet ‘Opal’ er sundt og frugtbart. Sorten er selvbestøvende og rigtbærende, og du vil kunne glæde dig over, at høste velsmagende og aromatiske spiseblommer, af fin kvalitet, i sensommeren, med et Opal-blommetræ i haven.

Fås også i andre størrelser

På lager - Leveringstid 2-4 hverdage

Opal blommetræ der giver mange velsmagende blommer

Opal-blommer er runde, middelstore rød-blå frugter med let lyseblå dug. De smager sødt, lidt syrligt og aromatisk. Du vil kunne høste mange frugter, fra denne frugtbare blommesort. Frugtkødet løsner fra stenen i denne dejlig spiseblomme. Du kan nyde dine Opal-blommer friskplukkede eller tilberedte. Du kan f.eks. anvende Opal-blommer til blommegrød, blommerelish eller blommetærte.

‘Opal’ er en selvbestøvende blommesort, der udmærker sig ved, at kunne tåle tåle sen nattefrost. Et blommetræ af denne sort, bliver ikke så stort, og er dermed også velegnet til mindre haver. Forholdsvist tidligt på sæsonen blomstrer Opal-blommetræet.

Opal blommer er middelstore med saftigt frugtkød, der er særdeles velsmagende. Opal-sorten er meget frugtbar og giver mange blommer, som kan plukkes fra sidst i august og ind i september. Hvis du vælger et Opal-blommetræ, får du et sundt og rigtbærende træ, der er svagt til middelkraftigt voksende.

‘Opal’ er en svensk blommesort, der kan føres tilbage til 1926. ‘Opal’ er blevet til ved en krydsning mellem sorterne ‘Early favorite’ og ‘Oullins Reine Claude’.

Opal er selvbestøvende.

Læs mere om bestøvning af blommetræer.

 

A kvalitet 5-8 grene
Leveres i 6,5 l. potte.
Grundstamme VVA-1 Middelvoksende.
Dansk produceret, leveret direkte fra producenten.
Et Dansk produceret kvalitets blommetræ