PlanteCenter Fyns logo
Dansk produceret
Lambert's Filbert/Zellernød - Duo hassel

Zellernød/Cosford - Duo hassel

Produktinformation

399,00 DKK

CORYLUS AVELLANA 'ZELLERNØD' / CORYLUS AVELLANA 'COSFORD'

Med en Duo Hassel ‘Zellernød/Cosford’ får du to hassel-sorter i en. Du skaber de bedste betingelser for en god bestøvning og dermed en god hassel-høst. Samtidig får du en varieret og alsidig nødde-høst. Med sorten ‘Zellernød’ investerer du i en sund, storfrugtet hassel, der bærer frugt lige fra september til november måned. Cosford-hasselbusken bærer velsmagende, ovale og dekorative nødder i tynd skal, du let kan knække, fra oktober.

store og flotte planter i 10 liters potter

Ikke på lager

Corylus Avellana ‘Zellernød/Cosford -  frugtbar og produktiv Duo hassel

Du modtager din nye Duo Hassel, Corylus Avellana ‘Zellernød/Cosford, leveret i en kraftig 10-liters potte. Placerer du din nye duo-hassel, hvor der er solrigt eller halvskygge, vil planten trives godt. 

‘Zellernød’ er en rigtbærende hassel, der giver dig lækre, milde og sødmefulde nøddekerner

Skallen på denne sort er middelkraftig. ‘Cosford’ er en produktiv, engelsk hassel-sort. På Cosford-hasselbuske sidder de velsmagende nødder placeret parvis, i korte haser. 

Ønsker du at opbevare din høst af modne storfrugtede Cosford- og Zellernødder, så er det en god ide at lægge dem i en kurv eller i et net, hvor der er tørt og ikke for varmt. Du kan nyde høsten fra din Duo-hassel hen over vinteren, som næringsrigt mellemmåltid, eller som en særlig skøn ingrediens i bagværk og desserter.

A-kvalitet
Leveres i 10 l. potte
Leveres direkte fra den danske producent
Et Dansk produceret kvalitets Duo Hassel

Vi leverer til hele Danmark

Fast lav fragt (brofast)