Blue Crop - Blåbærbusk

Blue Crop - Blåbærbusk

VACCINIUM CORYMBOSUM 'BLUE CROP'

Når du planter blåbærsorten ‘Blue Crop’ i dit solvendte surbundsbed i haven, får du en rig høst af fantastisk velsmagende, duggede, blåsorte blåbær der modner i juli-august måned
De flad-runde Blue Crop-bær er store og faste i konsistens. Skrællen er fin og tynd. Blue Crop-blåbærbusken er meget selvbestøvende, robust, og højtydende. Denne blåbærsort blomstrer dekorativt i begyndelsen af maj måned med fine, hvide blomster.


Bliver 1-1,5 meter høj.
Blomstrer i maj måned.
Bærrene er klar til plukning i august måned.
Potte 3,0 liter

129,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Vaccinium Corymbosum ‘Blue Crop’ - aromatiske og saftige amerikanske blåbær

Du kan høste de modne blåbær af sorten ‘Blue Crop’ i august måned. Smagen er syrlig-sød. Som de fleste andre blåbærsorter, vil også ‘Blue Crop’ give dig et godt udbytte, hvis du planter den i sur jordbund, hvor der er solrigt i din have. Ph-værdi på 5,5  og humusrig jord er bedst for din blåbærbuske. Blue Crop-blåbærbusken er en meget sund og modstandsdygtig kvalitets-frugtbusk . 

Når du vælger Vaccinium Corymbosum ‘Blue Crop’ til din have, får du sunde og stærke kvalitets-frugtbuske i 3-liters potter. Når blåbærbuskene af sorten ‘Blue Crop’ når deres højeste, vil de være 1 meter høje. Med ‘Blue Crop-sorten vil du kunne glæde dig over rigtbærende, løvfældende blåbærplanter med opret og åben vækst, år efter år. 

‘Blue Crop’ er dværg-blåbærbuske. De yngre grene er smukke lysegrønne, mens de lidt ældre grene skifter til en dæmpet lys brun farve. Vil du skabe ekstra forhold for bestøvning og frugtsætning, er det optimalt med flere forskellige gode blåbærsorter i nærheden af hinanden. Efter høst vil du sagtens kunne opbevare dine friske blåbær på køl i en uges tid. Vil du gerne gemme din blåbærhøst til senere brug, er det en god ide at nedfryse dem. 

Blåbær smager fantastisk i lagkage, blåbær-cupcakes eller som topping på en luftig chokolademousse.

Dansk produceret plante, i bedste kvalitet.